0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.be

La Siesta hangmatten / hangstoelen
Filter
Categorie
  1. Slapen
  2. Tuin
Prijs
 1.  
  11
  4499
Kleur
 1. Multi (61)
 2. Groen (13)
 3. Blauw (11)
 4. Bruin (10)
 5. Paars (8)
 6. Wit (7)
 7. Rood (7)
 8. Oranje (6)
 9. Zwart (6)
 10. Beige (6)
 11. Geel (5)
 12. Grijs (2)
 13. Crème (2)
 14. Bordeau (1)
Materiaal
 1. Hout (3)
 2. Katoen (49)
 3. Metaal (5)
 4. Polypropyleen (34)

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 63 van 93 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 63 van 93 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

La Siesta hangmat kopen op Meubelklik.be

Heb je nood aan wat ontspanning? Of wil je even helemaal wegdromen naar een exotische bestemming? Het kan allemaal met de La Siesta hangmat. Deze is ideaal voor urenlang ontspanning en genot. Een La Siesta is zowel geschikt voor binnen- als voor buitengebruik. Kies een rustig plekje en blaas even stoom af met de La Siesta hangmat. Een La Siesta hangmat kopen online kan eenvoudig bij Meubelklik. 

Duurzame hangmatten van hoogstaande kwaliteit

Sinds 1991 is La Siesta dé specialist op vlak van hoogwaardige hangmatten. Duurzaamheid en een nauwe omgang met mens en natuur centraal spelen dan ook een belangrijke rol in de ontwikkeling, marketing en verkoop van de hangmatten. Met hun jarenlange expertise hecht La Siesta veel belang aan kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Dit resulteert zich in een ruim aanbod aan hangmatten en hangstoelen. 

Veilige hangmat

Wanneer u zorgeloos geniet in uw hangmat, wilt u ook zeker zijn dat hij veilig is. Het team van La Siesta is steeds druk in de weer om mogelijke gevaren te voorkomen en veiligheid te garanderen. Dit gebeurt door de hangmatten te testen op belastbaarheid met speciaal ontworpen machines. Deze machines gebruiken een belastbaar gewicht dat dubbel zo groot is als de maximaal toegestane draagkracht. Zo worden eventuele gebreken voorkomen voordat de hangmatten de klant bereiken.

Beste materialen en technieken

Om aan de hoge kwaliteitseisen van de klant te voldoen werkt La Siesta enkel met de beste materialen en technieken. De meesta hangmatten worden gemaakt van katoen. Een katoenen hangmat is scheurbestendig, absorbeert vocht en voelt zacht aan de huid. Ook voor hangmatten van biologisch katoen is La Siesta de ideale keuze. Het grote verschil met gewoon katoen is dat er bij biologisch katoen geen chemische stoffen worden gebruikt. Daarbij is het goed voor het milieu en de mensen die werken in de productie. Je hangmat 's nachts buiten laten hangen? Dan kies je best voor HamacTex®: een kunstvezel die UV-bestendig en waterafstotend is. Zo behoudt uw hangmat bij alle weersomstandigheden zijn functie en kleur. Bij Meubelklik is er voor elk wat wils!

La Siesta hangmatten in alle maten en vormen

Bij Meubelklik kunt u terecht voor een ruim aanbod La Siesta hangmatten. De maat is een belangrijk aspect bij de keuze van uw hangmat. De grootte en breedte van het doek zijn bepalend voor het comfort. Hieronder vindt u de verschillende maten en afmetingen.

Eénpersoons hangmat

Met een doek van minstens 120 cm breed is deze éénpersoons hangmat compact en ruimtebesparend. Deze kan perfect geplaatst worden in kleinere ruimtes, terrasjes en balkons. Om deze La Siesta hangmat correct te plaatsen is een afstand van minstens 270 cm tussen twee zijden en ophangpunten van minstens 120 cm hoog vereist.

Tweepersoons hangmat

Lekker genieten met z'n tweeën in een hangmat? Deze La Siesta hangmat is 160 cm breed waardoor ze voldoende ruimte bieden voor twee personen. Hierbij is een afstand van minstens 310 cm tussen twee zijden nodig. De ophangpunten dienen minstens 140 cm hoog te zijn. 

Kingsize hangmat

De La Siesta kingsize hangmat wordt ook weleens een familie-hangmat genoemd omwille van de eenvoudige reden dat er ruimte genoeg is om met meerdere personen te ontspannen. Met een stof van 180 cm breed biedt deze hangmat nog meer comfort. Om deze hangmat op te hangen dient er een afstand van minstens 360 cm aan beide zijden te worden voorzien. De ophangpunten moeten minstens 160 cm hoog zijn. Kortom, deze La Siesta kingsize hangmat is gegarandeerd genieten voor het hele gezin! 

Kinderhangmat

Een La Siesta kinderhangmat is gesloten om voldoende bescherming te bieden. Kiezen voor La Siesta is kiezen voor kindvriendelijke hangmatten die niet alleen voor het evenwicht maar ook voor de hersenontwikkeling gunstig zijn. 

Hoe uw La Siesta hangmat correct onderhouden

Uw La Siesta hangmat onderhouden is eenvoudig! Om optimaal te kunnen genieten van uw hangmat is het belangrijk hier zorg voor te dragen. Let bij het ophangen van uw hangmat op dat hij boven de grond zweeft en dus niet erover sleept. Uw hangmat kan ook in de wasmachine bij 30°C. Katoenen hangmatten dienen afgeschermd te worden tegen vocht, zoals dauw. Is het tijd om uw hangmat op te bergen? Bewaar hem dan goed in plastic folie om hem te beschermen tegen ongedierte. Tijdens de winter is het sterk aangeraden om uw hangmat in een droge binnenruimte op te bergen.