0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.be

Meubelklik Testcenter

Op de website van Meubelklik vind je een zeer breed aanbod meubilair terug. Bij elk product staan een gedetailleerde omschrijving en enkele foto’s zodat je je een juist beeld van het meubelstuk kan vormen. We merken toch nog een zekere terughoudendheid als het aankomt op het online kopen van meubilair. Ervaring en gevoel zijn vaak een doorslaggevende factor bij het aankopen van een meubelstuk. Om op deze vraag van onze klanten een antwoord te bieden, lanceren we het Meubelklik testcenter.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • selecteer je gewenste artikelen
  • reserveer je artikel in het testcentrum
  • maak een afspraak met het testcentrum
  • kom het product testen
  • bestel het product ter plaatse 

 


Het testcentrum van Meubelklik is ter beschikking voor wie twijfelt tussen verschillende meubelstukken. Je maakt een afspraak om naar het testcentrum te komen waar je voldoende de tijd krijgt om je aankopen uit te testen en af te wegen. Heb je je keuze gemaakt, dan bestel je je meubelstuk ter plaatse of online.

Het testcentrum van Meubelklik biedt je niet alleen de mogelijkheid om het meubilair uit te proberen, je kan er ook met al je vragen terecht bij onze meubelexperts. Zij loodsen je met plezier door het aanbod.

 

>