0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.be

Steigerhout
Filter
Categorie
  1. Tafels
  2. Tuin
Prijs
 1.  
  825
  825
Stijl
 1. Industrieel (2)
 2. Landelijk (2)

tafels op maat

Zoek je een unieke steigerhouten tafel met metalen U- of X-poten? Dan ben je aan het juiste adres bij Meubelklik! Het hout met de mooie, verweerde look wordt grondig schoongemaakt en geschuurd voor een glad en zacht resultaat. De stevige metalen poten passen perfect bij de look van het hout. Het resultaat? Een duurzame, stevige tafel - de blikvanger in elke eetkamer! Binnenkort ook in de jouwe?

Je kan kiezen uit:

 • - lengte van 140 cm tot 440 cm
 • - breedte van 100 cm
 • - binnen- of buitengebruik
 • - steigerhout naturel of met blanke lak, grey wash, black wash of white wash
 • - U- of X-poten
 • - naturel, wit, zwart of in een RAL-kleur naar keuze geverfde poten

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. 1. Kies de vorm van de poten.
 2. 2. Selecteer je afmetingen en de kleur van de poten.
 3. 3. Kies voor binnen- of buitengebruik en de kleur van het steigerhout.
 4. 4. Plaats je bestelling.
 5. 5. We maken de tafel volledig volgens jouw wensen.
 6. 6. Na 3 tot 4 weken wachten staat jouw unieke tafel in je woning!

Ook maatwerk is mogelijk. Contacteer ons voor een prijsaanvraag!

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Steigerhouten tafel kopen: online op Meubelklik.be

Hou je van de verweerde look van gebruikt hout? Wil je een eyecatcher in je eetkamer? Dan MOET je een steigerhouten tafel kopen! Online kan dat eenvoudig bij Meubelklik.be. Het blad van zo'n tafel bestaat uit vuren houten planken die werden gebruikt voor de opbouw van bouwsteigers en waar dus op hoogte over gelopen werd. De houten planken worden zo'n drie keer intensief gebruikt. Ongeveer twee jaar oud zijn ze als ze worden vervangen door nieuwe planken. Dan zien ze er natuurlijk verweerd en smerig uit en moeten ze grondig bewerkt worden vooraleer ze in een tafelblad kunnen getransformeerd worden. Alle spijkers, schroeven en cementresten worden dan met de hand verwijderd. Met een zeer snel roterende schuurschijf worden ze dan schoongemaakt en nog twee keer geschuurd. Op die manier wordt het hout zeer glad en zacht. Geen splinters, geen vuil dat van de tafel afbrokkelt!

Tafels uit Nederland

Het blad van deze tafels wordt 100% gemaakt in Nederland. Elke tafel wordt pas na bestelling gemaakt. Dat betekent enerzijds een levertermijn van 3 – 4 weken, maar anderzijds ook dat elke tafel uniek is. Er komt heel wat handwerk aan te pas om van de houten, verweerde planken nieuwe, gladde planken te maken.

De tafel kan je gebruiken voor binnen of buiten. Duid dan eenvoudig tijdens het bestelproces aan waar je de tafel zal zetten en dan zorgen we dat ze de juiste soort coating krijgt.

Twijfel je nog aan een steigerhouten tafel kopen online? Neem contact op en we beantwoorden je vragen met plezier!

Metalen poten volgens wens

Zo'n robuuste tafel heeft een stevig onderstel nodig, en dat wordt gegarandeerd met metalen X- of U-poten. Jij bepaalt de vorm en de kleur: naturel metaal (dit wil zeggen met zichtbare lasnaden), wit of zwart, of gelijk welke RAL-kleur die je wenst. Volledig naar jouw smaak gemaakt, volledig passend bij jouw interieur.

Levering na afspraak, maatwerk op aanvraag

Aangezien je tafel pas na bestelling wordt gemaakt, is de levertermijn iets langer dan normaal: 3 tot 4 weken. Wil je een andere hoogte of lengte? Stuur ons een e-mail met je wensen, en dan zorgen wij voor een steigerhouten tafel op maat. We leveren deze tafels enkel in combinatie met een 'ready2use' optie: levering en plaatsing op het gelijkvloers en afvoer van de verpakking of met een extra toeslag voor op de eerste verdieping.

Blijf op de hoogte

Bij Meubelklik kan je natuurlijk meer dan enkel een steigerhouten tafel kopen online. In ons assortiment vind je ook stoelen, meubels voor de slaapkamer, verlichting, kantoorbenodigdheden en meer. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste promoties, nieuwste artikelen en de meest interessante blogposts!