0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.be

Lattenbodems

Lattenbodem kopen: online

Niet enkel de matras draagt bij tot een goede nachtrust. Om uw wervelkolom optimaal te ondersteunen — en vervolgens klachten te voorkomen, is het van belang een lattenbodem te kiezen met nauwgezette ondersteuning.

Een goed-doordachte lattenbodem werkt als het ware nauw samen met de bovenliggende matras. Elke lat afzonderlijk dient over voldoende veerkracht te beschikken om uw lichaamsgewicht moeiteloos te kunnen ondersteunen.

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Lattenbodem met comfort-regeling

Lattenbodems met comfort-regeling beschikken over een stevig raamwerk dat verantwoordelijk is voor deze optimale draagverdeling. Het raamwerk beschikt over diverse zones, welke kunnen worden versterkt (of uiteraard versoepelt) door middel van enkele instelbare latten. Bijgevolg kan u dus eenvoudig bepalen hoe deze latten dienen te reageren op druk. Het gewicht van het menselijk lichaam is namelijk niet overal gelijkmatig verdeeld. Zo heeft uw romp bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig dan uw armen of benen.

Elektrische lattenbodem: met Europees gekeurde HETTICH electro-motor

Onze HETTICH electro-motor aangedreven lattenbodems worden gekenmerkt door hun Europees gekeurde betrouwbaarheidscertificaat.

Luxe, eenvoud en gemak in een handomdraai

Dankzij bijgesloten ergonomische afstandsbediening bent u in staat om moeiteloos door een simpele druk op een knop het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk van elkaar te positioneren. Vervolgens kan u op zoek naar uw optimale lighouding — naar gelang uw activiteit.

Ervaar nu zelf het gemak van een elektrisch verstelbare lattenbodem

Wij bieden een uitzonderlijke dienst aan onze klanten — de mogelijkheid om onze producte geheel vrijblijvend uit te proberen in het comfort van hun eigen slaapkamer.


Comfortlevering

Bepaalde van onze producten zijn inclusief comfortlevering*. *Let op een specifieke vermelding op productniveau of deze al-dan-niet voldoet aan de voorwaarden voor een comfortlevering. Deze dienstverlening bieden wij u bovendien aan zonder enige meerprijs!

Wat is een comfortlevering

Onze comfortlevering op beddengoed houdt in dat wij deze producten gratis in de gewenste woonkamer* komen installeren en bovendien (indien gewenst) de verpakking en het oude beddengoed met ons meenemen. *Volgens toegangsmogelijkheden.