0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.be

Schoenenkasten

Foto-tabel  Lijst 

12 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

12 artikel(en)

Schoenenkast kopen: online bij Meubelklik.be

Een schoenenkast is onmisbaar in je huis. Of je nu alleen woont of samenwoont met je partner, enkele paren schoenen heb je sowieso al snel. Als daar nog eens kindjes bij komen, dan heb je zeker al een mini-collectie schoenen. Als je het overzicht wil bewaren en alle paren netjes wil opbergen, dan heb je natuurlijk een schoenenkast nodig. Schoenen die rondslingeren in de hal, dat vindt niemand aangenaam, toch? Bij Meubelklik kan je heel eenvoudig je schoenenkast online kopen. Ben je op zoek naar een witte schoenenkast of wil je liever een eiken schoenenkast? Beide passen in elk interieur en vind je in onze webshop. Hoe groter je gezin, hoe groter je schoenenkast, en ook op dat vlak is er voldoende keuze. De schoenenkast Karin is bijvoorbeeld beschikbaar in verschillende hoogtes: 2 laden (85 cm hoog), 3 laden (120 cm hoog) of 4 laden (155 cm hoog). De kast is bovendien slechts 23 cm diep dankzij de schuine vakken: zo bespaar je plaats in je hal maar heb je wel voldoende opbergruimte voor de schoenen van het hele gezin.

Ben je op zoek naar een schoenenkast die past in je landelijke interieur? Dan is de witte Provence kast misschien wel iets voor jou. Het is niet alleen een schoenenkast, maar ook een kapstok, bankje en hoedenplank. Het is een echte eye-catcher met sierlijke elementen en combineert slim meerdere functies zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen. Wat een luxueus meubel! Zoek je een minder imposant meubelstuk dat ook als schoenkast dient? Bekijk dan eens even de Brest zitbank, met opbergruimte. In de gevlochten manden en op de twee open schappen kan je enkele paren schoenen kwijt!

Schoenenkasten online aan scherpe prijzen

Is één schoenenkast niet voldoende? Zelfs in de allergrootste schoenenkast in onze webshop passen nog niet alle schoenen van jezelf en je gezinsleden? Wel dan, heb je er al eens over nagedacht om meer dan een schoenenkast te kopen? Bij Meubelklik ontvang je korting bij aankoop van twee dezelfde artikelen en nog meer korting bij aankoop van drie dezelfde artikelen. Zo bespaar je al snel heel wat geld! En daarmee kan je dan misschien een extra paar schoenen kopen. Komt altijd van pas, toch?

Aantrekkelijke kortingen en promoties

Een schoenenkast online kopen doe je eenvoudig en snel bij Meubelklik. Koop je meerdere exemplaren van hetzelfde artikel? Dan geniet je sowieso van hoeveelheidskortingen. Denk er ook aan om af en toe de pagina outlet te bekijken, want daar vind je misschien ook net dat meubel waar je al lang naar op zoek was. Via onze Facebookpagina houden we je bovendien op de hoogte van promoties. Schrijf je ook in op de nieuwsbrief van Meubelklik en ontvang een kleine verrassing in je mailbox!