0 Item

Er zitten geen producten in uw winkelmandje.

Meubelklik.be

Bureaustoelen
Filter
Categorie
  1. Stoelen
  2. Zetels
  3. Kantoor
Prijs
 1.  
  50
  640
Kleur
 1. Zwart (42)
 2. Wit (12)
 3. Grijs (5)
 4. Blauw (4)
 5. Rood (2)
 6. Multi (2)
 7. Bruin (2)
 8. Groen (2)
 9. Taupe (1)
 10. Paars (1)
Materiaal
 1. Kunstleder (21)
 2. Kunststof (14)
 3. Leer (2)
 4. Polymeer (3)
 5. Stof (22)
Merk
 1. Kokoon Design (31)
 2. Meubelklik (32)

Bureaustoelen

Foto-tabel  Lijst 

63 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

63 artikel(en)

Bureaustoelen online kopen bij Meubelklik

Een goede bureaustoel is van levensbelang voor mensen die een zittend beroep uitoefenen. Ergonomisch verantwoord zitten, daar wordt de dag van vandaag meer en meer aandacht besteed. Bij Meubelklik kunt u online uw bureaustoelen kopen. Of het nu gaat over een bureau voor dagelijks gebruik in uw werkomgeving of een bureaustoel voor occasioneel gebruik bij u thuis, comfort is uitermate belangrijk. Uiteraard wil het oog ook wat. Zo kunt u niet alleen functionele maar ook mooie bureaustoelen online kopen. Bent u op zoek naar een klassieke en degelijke stoel voor occasioneel gebruik, dan kan het model Jack u misschien interesseren. Uiteraard zijn er ook heel wat andere, gelijkaardige modellen op onze website terug te vinden. 

Mag het wat gedurfder, dan kan bureaustoel type Manhattan u wel bekoren. Dit type stoel vind je in verschillende kleuren terug op de site. Zeer handig aan dit model is dat ze in hoogte verstelbaar is waardoor u een optimale zithouding kunt bekomen. 

Op Meubelklik kunt u niet alleen een ruim assortiment bureaustoelen online kopen maar uw hele kantoorruimte of thuiswerkplek inrichten. U vindt een ruim assortiment aan exclusieve maattafels die u naar hartelust met het model van bureaustoel naar uw keuze kunt combineren. Ga voor een gedurfde kantoorinrichting en combineer handige maattafels met hippe en kleurrijke bureaustoelen. 

Ruim aanbod van moderne bureaustoelen

Op Meubelklik.be kiest u uit meer dan 30 verschillende modellen, vormen en kleuren en dit alles aan een betaalbare prijs. Bij ons kan je niet alleen standaard bureaustoelen online kopen maar ook een eenvoudige kruk of clubzetel voor uw bezoekers behoren tot ons aanbod. Via de homepagina van deze website krijgt u een mooi overzicht van de producten in aanbieding.

Meubelklik werkt rechtstreeks met fabrikanten en importeurs samen waardoor wij u de scherpste prijzen kunnen bieden voor een goede kwaliteit. Bovendien gaan we prat op onze goede extra services:

 • retourservice geldig tot 200 dagen na bestelling
 • 2 jaar garantie op alle meubelstukken

Houdt u van mooie meubelen maar geraakt u zo moeilijk in de winkel? Meubelklik.be is 24/24 uur en 7/7 dagen voor u bereikbaar. 

Promoties en exclusieve kortingen

Waarom bureaustoelen online kopen bij Meubelklik.be? Wij bieden u het hele jaar door kortingen en promoties op tal van onze producten. Wilt u op de hoogte blijven van deze aanbiedingen? Word fan van onze facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief. Bovendien geniet u als trouwe fan 2,5% korting op al uw meubelaankopen bij Meubelklik.be!